Sztárok

Ábel Anita 11 éves kislánya már most tudja, mi akar lenni

Lucának határozott elképzelése van a jövőbeli szakmájáról.

Ábel Anita a Borsnak adott interjúban többek között arról is mesélt, hogy kislányának már több mint egy éve nagyon határozott elképzelése van arról, mi akar lenni.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A 11 éves Luca a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A Rejtélyek színpadának első adására ugyan elkísérte anyukáját, de őt magát ennél tovább nemigen érdekli a szereplés. „Többször látott már tévéstúdiót, szereti ezt a légkört, de inkább a háttérben szeret lenni. A vezérlő, a stábtagok, a szerkesztők – inkább ez a világ érdekli. (…)  De ugyanígy szeret az édesapja irodájába bemenni és felvenni a telefonokat, és ugyanúgy szeret a páromhoz is bemenni a konyhába” – mesélte a tévés.

Mint Ábel Anita elárulta, kislánya látja a tévés szereplések árnyoldalait, nem csak a csillogását. „Nagyon nehezen viseli például, ha az újságokban rosszakat írnak rólam, és pontosan tudja, hogy ez nem egy könnyű pálya. (…) Már több éve nagyon határozott elképzelése van arról, mi akar lenni: állatorvos Tenerifén, a Palmitos Parkban. Csodálatos elképzelés ez, és ebben csak támogatni tudom, hiszen csak 5 óra repülővel, így akkor nagyon sokat tudok majd odamenni” – mondta el Ábel Anita, aki a Nicsak, ki vagyok! című műsorban zsűritagként szerepel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top