Sztárok

A filmes meztelenkedéséről vallott őszintén Medveczky Ilona

5 ezer forintot kapott a pikáns jelenetért a díva.

Medveczky Ilonához kötődik a magyar filmtörténet első erotikus képkockája. A veréb is madár című filmben csak egy fehér boa takarta a testét. A díva a Borsnak elárulta, 5 ezer forintért vetkőzött le a filmben.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A főszerepet játszó Kabos 20 ezer forintos gázsit kapott, én meg 5 ezret, ami két és félszerese volt egy átlag havi fizetésnek, pedig jóformán csak a film végén szerepeltem, és jó, ha tíz mondatom volt a filmben” – mesélte Medveczky Ilona, aki az autója miatt játszhatott a filmben.

„A film producere kiszúrt az utcán a kabriómat. Nagyon szerették volna, ha ez a luxuskocsi feltűnik a filmben, amiből akkor még egy sem volt az országban. (…) Mondtam, hogy ennek semmi akadálya, amennyiben én is ott lehetek a forgatáson az autóm mellett. Akkoriban még senki sem ismerte ezt a modellt Európában, és ha már a kocsi mellett szerettem volna lenni, írtak nekem is egy szerepet” – árulta el az orvosi szaktudással is rendelkező táncművésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top