Sztárok

Medveczky Ilona a szüzessége elvesztéséről mesélt

Medveczky Ilona őszintén mesélt első szerelméről, szüzessége elvesztéséről, és arról is, miért választotta mindig a karrierjét a család helyett.

Medveczky Ilona 78 évesen is igazi díva, a mai napig simán megoszt a közösségi oldalain 1-1 bikinis fotót, a Story Gálákra pedig hetekig készül, így mindig a legszebb ruhákban láthatjuk. A táncművésznő hedonista életet élt mindig is, élvezte a pillanatot, ezért nem ragadt meg egyetlen férfi mellett sem. Most egykori szerelmeiről és szüzessége elvesztéséről is mesélt a Tények Pluszban, valamint arról is, hogy miért választotta minden alkalommal a család helyett a karriert. 

,,17 és fél éves voltam, amikor az a tipikus fiú a házból megkörnyékezett. Futott utánam, és vitte a táskámat. Eltelt egy pár év, mire megszoktuk egymást, és akkor próbáltuk ki azt a bizonyos nagy dolgot, a szexualitást. Különösebb élményben nem volt részem, de sikerült rögtön teherbe esnem” – mesélte Orosz Barbarának a művésznő, aki elvetette a kisbabát, hiszen még nem érezte készen magát az anyaságra.

Mint az interjúból kiderült, ő sosem kereste a férfiak társaságát, sosem választott, őt választották. Medveczky Ilona azt is elárulta, hogy számára sosem a külső volt a fontos, hanem a törődés és a kitartás. „A férfiak 99,9 százaléka azt gondolja elsőre, hogy vajon mibe fog kerülni nekem ez a nő? A maradék pedig azon gondolkozik, hogy mit kell teljesítenie az ágyban?” – mondta a revü koronázatlan királynője, aki szerint tőle félnek a férfiak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top