Sztárok

Shane Tusup a TV2-ben ugrált – a Nicsak, ki vagyok? ismét három embertől búcsúzott

A Nicsak, ki vagyok? második adásában is három embertől búcsúztak. Ezúttal is volt meglepetés.

Kajdi Csaba, vagyis Cyla beismerte, őt nagyon felbosszantja, amiért nem jön rá, kiket rejtenek a maszkok. Ez csak azért furcsa, mert ő volt az első adásban az egyetlen, aki például felismerte Vajna Tímeát nagyjából a videójáról. 

A Nicsak, ki vagyok? második adásában ismét négyen léptek fel (Fotó: TV2)

Az első leleplezésnél azonban egyik csapat sem járt a megoldás közelében: kiderült, hogy a Pillangó jelmezt Bíró Ica viselte.  

Miután lelepleződött az énekesnő, azt mesélte, hogy nehéz volt titokban tartania a fellépését, mert szíve szerint sokaknak elmondta volna, micsoda élményben volt része. Bár az édesanyja valószínűleg sejtett valamit, hiszen Ica minden hétvégén meglátogatja, és együtt szoktak ebédelni. Igaz, Ilonka néni azt mondta: nem tudott semmit és nem is gondolta, hogy a lánya szerepel majd a Nicsak, ki vagyok?-ban, de amint Ica a színpadra lépett, azonnal felismerte a mozgásáról.

A Nicsak, ki vagyok? második adásában Bíró Ica volt a Pillangó

A második kieső az Ördög volt, akire egyértelműen mondták többen is, hogy Curtis. Mivel Majkának is ez volt a tippje, és ha valakinek, akkor neki lehet hinni.

És tényleg, a Nicsak, ki vagyok? második adásában az is kiderült, hogy Curtist rejti az Ördög jelmez: 

A Nicsak, ki vagyok? Ördög maszkja Curtisen volt (Fotó: TV2)

A legnagyobb meglepetés most is a végére maradt. Az Oroszlán jelmez alatt ugyanis Shane Tusup volt, akivel hirtelen Tilla sem találta a közös hangot, végül Hajós András szállt be tolmácsolni, és Cyláról is kiderült, hogy folyékonyan beszél angolul. Ahogy azt lentebb láthatod. 

Shane Tusup a Nicsak, ki vagyok? második adásában lépett fel

Itt megnézheted Shane Tusup lelepleződését a Nicsak, ki vagyok? második adásában: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top