Sztárok

Shane Tusup két embernek árulta el, hogy a TV2 színpadán fog ugrálni

Shane Tusup óriási meglepetést okozott azzal, hogy ő volt a maszk alatt.

Kétségkívül Shane Tusup volt a Nicsak, ki vagyok? tegnapi adásának legnagyobb meglepetése. Az amerikai úszóedző elárulta, szerencsére senkinek nem kellett kamuznia, hiszen a barátnője és a menedzsere tudta, hogy mire vállalkozott, a sportolói pedig tisztában vannak vele, mennyire elfoglalt, így nem kérdezgették. 

„Egy embernek mondhattam el, de kettő lett belőle. A menedzserem, és természetesen a barátnőm tudta, hogy mire vállalkoztam. A sportolók, akikkel együtt dolgoztam, nem is sejtették. Annyit elmondtam, hogy táncórákra járok, akkor nagyot néztek, de nem faggattak” – árulta el Shane Tusup a produkció háttérműsorában. 

„Azt hiszem, édesanyám lepődött meg a legjobban, de vicces volt látni, ahogy megfagyott a levegő a stúdióban, és a sztárcsapatok tagjai sem tudtak megszólalni”

– mondta Hosszú Katinka exférje, majd azt is kifejtette, milyen volt jelmezt viselni. „Nagyon vicces volt az egész, jól szórakoztam. A gyerekkoromat idézte, édesanyám sok jelmezt készített nekem annak idején halloweenkor, így most egy kicsit visszacsöppentem abba az időbe.”

Fotó: TV2 Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top