Sztárok

Csukás István szomszédai: „Ez túl gyorsan történt”

Csukás István szomszédai is a médiából értesültek a szörnyű hírről.

Mindenkit ledöbbentett Csukás István halálhíre. Az író épp a Süsü televíziós folytatásán dolgozott. Szomszédai is csak a médiából értesültek, mi történt.

„Benne volt a korban, akárcsak jómagam, de semmi nem utalt arra, hogy máris mennie kell. Feleségemmel együtt nagyon megrendültünk. Régi szomszédok vagyunk… voltunk. Negyven éve egy időben költöztünk be ide” – mondta Csukás István szomszédja, Angyalos Géza a Blikknek. 

Fotó: smagpix/Dömötör Csaba

„Amióta az MTVA a Süsüke folytatását megrendelte, hetente legalább egyszer találkoztam Pistával, így nem tudtam mire vélni, hogy telefonon nem tudtam elérni az elmúlt három hétben. Azt gondoltam, lement a Balatonra, de nem vallott rá, hogy nem szólt róla” – nyilatkozta Szent-Andrássy Imre, aki a Süsüke, a sárkánygyerek című 2001-es bábfilmsorozat társrendezője volt.

„Nyolcvanhárom évesen már senki sincs jól. Pista se volt jól, de semmi nem utalt arra, hogy a márciust sem fogja megérni. Ez túl gyorsan történt” – mondta Csukás István alkotótársa. Nemcsak őt, de Süsü hangját, Bodrogi Gyulát is váratlanul érte a halálhír.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top