Sztárok

Kökény Attila újabb babát szeretett volna, ez jött közbe

Kökény Attila és felesége családbővítési terveit felülírta az élet.

Bár Kökény Attilának és feleségének két közös gyermekük van – valamint az énekesnek van egy fia az előző kapcsolatából is – , úgy döntöttek, jöhet a negyedik baba, az élet azonban beleszólt a döntésükbe.

„Még fiatalok vagyunk, és rengeteg szeretet van bennünk, a gyerekek viszont már nagyok, nem igénylik ezt a szeretgetést. Hosszú ideig gondolkoztunk, tényleg belevágjunk-e, és amikor végre eldöntöttük, hogy igen, akkor már csak az volt hátra, hogy mindezt a gyerekekkel is megosszuk” – mondta a Blikknek az Álarcos énekes legutóbbi kiesője, Kökény Attila.

Kökény Attila boldog nagypapa.

Kökény Attila boldog nagypapa.

„A kislányom, Aranka megelőzött minket: elmondta, gyermeket vár. A feleségemmel úgy gondoltuk, ez egyfajta jel, és elég egy kisbaba a családba. Ha a lányunk nem lett volna terhes, valószínűleg nemsokára négyszeres apuka lennék, ehelyett boldogan unokázom nagypapaként” – mondta Kökény Attila, aki már fotót is mutatott unokájáról.

(Nyitó kép: Kökény Attila/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top