Sztárok

Tücsi egyre többet főz, és ennek ő az oka

Kislánya miatt tölt egyre több időt a konyhában Tücsi.

Egyre otthonosabban mozog a konyhában Tücsi. A modell, amióta kislányának, Narának is főznie kell, többet kísérletezik a főzés terén, finom, egészséges, gyerekbarát fogásokat készít.

„Úgy mondanám, hogy minden megvan a konyhánkban, ami kötelező, most kezdjük el beszerezni azokat a dolgokat, amikkel otthonosabbá, szebbé tehetjük, és persze a praktikum is fontos szempont – mesélte Tücsi. – Illetve az, hogy egy eszköz segítségével minél egészségesebb és finomabb ételt készíthessek. Tavaly a Konyhakiállításon találtam meg az álomkonyhaszigetemet, ezért idén is biztosan kimegyünk. Most főként a kiegészítők terén nézünk majd szét.”

Fotó: Tücsi

Fotó: Tücsi

Nara már szinte mindent eszik, anyukája a neki való, gyerekbarát módon készíti a finomságokat. Szükség is van erre, a kislány ugyanis nem vevő a bébiételekre, sokkal jobban kedveli anya főztjét. 

„A gyümölcspüréket megeszi, de a bolti bébiételekkel hadilábon áll. Nem bánom, örülök, ha az a kedvence, amit én készítek neki. Egyre többször kap abból is, amit mi eszünk, természetesen ezt is úgy fűszerezem, hogy az ő számára is jó legyen. A darabos étkezéstől egyelőre féltem, bár próbálkozunk. Szívesen adnék neki például sült édesburgonya-hasábokat, de az olajat én sem szeretem, így most keresünk majd egy száraz fritőzt, amiben készülhet a klasszikus vasárnapi ebéd, a krumpli és a rántott hús is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top