nlc.hu
Sztárok

Tücsi nyara nem volt könnyű

Tücsi: „Fáradt, kimerült vagyok, 2 napunk volt a nyáron Sofival ketten”

Mégis hálás minden együtt töltött pillanatért.

Aryee Claudia Dedei, Tücsi élete sokszor irigylésre méltónak tűnik, miközben már többször beismerte, néha egyáltalán nem az. Jégkorongozó kedvese, Sofron István 2021 óta Romániában játszik, ezért távkapcsolatra kényszerültek, mivel lányuk, Nara itthon jár óvodába. Tücsi néha mesél a nehézségekről közösségi oldalain, az elmúlt hetekben viszont csak felhőtlen öröm köszönt vissza a fotóiról. 

Tücsi

Fotó: Instagram

Most elárulta, emögött a felhőtlen öröm mögött néha megbújnak nehézségek és a kimerültség is. 

„Nem, nem könnyű mindig, nyár végén kivételesen nem az. De nem szokásom a panaszkodás, nem szeretem. Ezt sokan nem értik. Egyszerűen, ha nehéz is, mindig megrázom magam pár perc után, mert eltörpülnek az aktuális nehézségek amellett, amiért köszönetet mondhatok. Fáradt, kimerült vagyok, 2 napunk volt a nyáron Sofival ketten, amikor a barátainknál volt Narus, de így úgy érzem, hogy szerencsések vagyunk, hogy ennyit lehetünk együtt, tanulhatunk, mérgelődhetünk, összeveszhetünk, kibékülhetünk és mindennél jobban szerethetünk. Köszönjük, Élet a sok tanítást” – olvasható Tücsi legutóbbi Instagram-bejegyzésében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top