Sztárok

Tücsi nem érzi magát biztonságban Budapesten, pedig fertőtlenített

Tücsi furcsa tapasztalatokat osztott meg a közösségi oldalán.

Budapest gyakorlatilag kiürült: az egykori turistákkal teli, pezsgő városnak nyoma sincs, leginkább csak azt látni az utcán, akinek halaszthatatlan dolga van, még így is, hogy egy hete bevezették az enyhítéseket. Ezt tapasztalta Tücsi, vagy Aryee Claudia Dedei, aki munkaügyben ment a fővárosba a családjával, de rossz érzése volt, ezért gyorsan haza is mentek.

View this post on Instagram

Nara első léptei a városban… Megható volt látni a kis pici, felfedező kislányomat a hatalmas épületek között, de közben nem éreztem magam biztonságban… Régen rengeteget sétáltunk bent hármasban, barátokkal. Ma munka ügyben kellett beugranom, úgy döntöttünk, hogy együtt megy a család, majd fagyizunk egy jót. Majd Sofi maszkban megvette a fagyit, utána lefertőtlenítettem a kezét, gyorsan elnyaltuk a fagyit, egymásra néztünk és mindketten ugyanazt éreztük: gyorsan menjünk haza. Hosszú folyamat lesz ez, nagyon hosszú… Ti hogy érzitek most magatokat? #myfamily #momlife #naravalazelet #newlife #youtuberfamily #familyvloggers #tucsichannel #tucsok #life @istvansofron 💞

A post shared by Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) on

,,Nara első léptei a városban… Megható volt látni a kis pici, felfedező kislányomat a hatalmas épületek között, de közben nem éreztem magam biztonságban… Régen rengeteget sétáltunk bent hármasban, barátokkal. Ma munka ügyben kellett beugranom, úgy döntöttünk, hogy együtt megy a család, majd fagyizunk egy jót. Majd Sofi maszkban megvette a fagyit, utána lefertőtlenítettem a kezét, gyorsan elnyaltuk a fagyit, egymásra néztünk és mindketten ugyanazt éreztük: gyorsan menjünk haza” – írja a közösségi oldalán Tücsi.

Olvass még Tücsiről és a családjáról az nlc.-n:

Tücsi

Tücsi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top