nlc.hu
Sztárok

Tücsi és Sofron István karácsonya

„A lényeg, hogy családként összetartsunk” – ezt várja 2023-tól Tücsi

Tücsi nem szokott újévi fogadalmakat tenni.

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és kedvese, Sofron István tavaly szeptemberben jelentették be, hogy egy időre különköltöznek, ugyanis Sofi Romániában folytatja jégkorongozói pályafutását. Tücsi és közös kislányuk itthon maradt a munka és az óvoda miatt.

Tücsi és Sofi

Tücsi és Sofi (Fotó: Instagram)

Habár néha nehéz, a pár jól viseli a távolságot, és amikor tudnak együtt vannak. Tücsi és Nara már december elején csatlakoztak a családfőhöz Csíkszeredán, és az ünnepeket is ott töltik közösen. „Először lesz ilyen, hogy nem fogunk tudni haza menni karácsonyra, úgyhogy fent az erdőben egy faházban, Hargitán leszünk hármasban szent este – mesélte az nlc-nek Tücsi. – Nyilván más lesz a hangulata, mint otthon, de természetesen van karácsonyfánk, ami elengedhetetlen egy kis gyermek mellett, ezért Sofi már korábban elhozta a díszeket kocsival. A hangulatot viszont megadja maga az erdő is és reménykedünk benne, hogy egy kis hó is fog esni szentestére.

Sajnos a kis családnak a két ünnep közötti idő nem pihenéssel fog telni, ugyanis Sofinak mindvégig meccsei lesznek, de felesége és lánya örömmel szurkolnak neki a lelátóról. Így azonban a szilveszterre is meghitt környezetben kerül sor. „A szilveszter estét Sofi csapattársaival fogjuk tölteni egy nagyobb házban. Az újévre viszont nincsenek különösebb elvárásaim, ugyanis nem vagyok egy fogadalomtevő típus. Viszont mindig igyekszünk megteremteni magunk körül a nyugodt, boldog légkört, és természetesen vannak célok, amiket el szeretnénk érni, de azok mindig vannak. A lényeg, hogy családként összetartsunk.

Tücsit és Sofit idén együtt lehetett látni a TV2 műsorában, a Párharcban, ahol kifejezetten jól érezték magukat, de hogy jövőre láthatjuk-e őket újabb műsorban, még kérdéses. „Attól függően vállalunk el tévéműsorokat, hogy mennyire illenek hozzánk. Korábban is voltak már felkéréseink, de akkor azért nem tudtuk elvállalni, mer kiderült, hogy Narus úton van. Csak olyan műsorban tudjuk magunkat elképzelni, ami passzol a mi személyiségünkhöz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top