nlc.hu
Sztárok

Párharc: ezúttal Tücsiék estek ki

Tücsiék estek ki a Párharcból, Gáspár Evelinéktől el sem búcsúztak

Újabb sztárpár számára ért véget a játék.

A Párharcban ezúttal Tücsinek és Sofinak kellett távozni. A pár sajnálja, hogy számukra így ért véget a játék, mert nagyon élvezték a benti létet.

Tücsi

Tücsiék szerettek volna még maradni a Párharcban – Fotó: Sajtószoba

Tücsiék lettek az autós üldözés küzdelmének legutolsó helyezettjei, így azonnali hatállyal távozni kényszerültek. Csalódottságukat nem is tudták palástolni.

„Sokként ért, amikor kiderült, hogy egy rosszul sikerült játék miatt azonnal el kell hagynunk a villát” – vallotta be a Blikknek Tücsi, aki a párjával rengeteg élménnyel gazdagodott.

„Mindenkihez pozitívan álltunk, igyekeztünk kerülni a konfliktusokat, de persze, volt, akiben mi is csalódtunk” – árulta el a modell, influenszer, hozzátéve: legközelebb Kulcsár Edina és G.w.M., valamint Hedda került hozzájuk.

Tücsiék amúgy az elköszönésük alkalmával nem búcsúztak el Gáspár Evelinéktől. Győzike nagyobbik lánya szerint ez sokat elmond róluk.

Evelinéknek nagyon rosszul esett, hogy csak tőlük nem búcsúzott el Tücsi és Sofi, azonban úgy gondolja, Tücsiék azt kapták, amit érdemeltek.

Győzike nagyobbik lánya megjegyezte: nem volt szép, amiket az arcába vágtak. Fáj neki, hogy a távozó páros hazugnak titulálta őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top