nlc.hu
Család

Megviseli a távkapcsolat Tücsiéket

Nehezen viseli a távkapcsolatot Tücsi

Mentálisan nehéz a távkapcsolat.

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és kedvese, Sofron István tavaly szeptemberben jelentették be, hogy egy időre különköltöznek, ugyanis Sofi Romániában folytatja jégkorongozói pályafutását. Tücsi és közös kislányuk maradt itthon, a munka és az óvoda miatt. 

Tücsi

Aryee Claudia Dedei, Tücsi (Fotó: Instagram)

Azóta amikor csak lehetőségük nyílik együtt van a család, és bár a legelején tudták már, hogy nem lesz egyszerű, Tücsi nem is titkolja, hogy néha megviseli ez a helyzet. Az Instagram-oldalán indított kérdezz-felelek című játékban az egyik követője meg is kérdezte: Sofi Romániában van-e, és hogyan boldogulnak nélküle a csajok?

„Megmondom őszintén, hogy baromi nehéz. Mentálisan, lelkileg és testileg is nagyon fáradt vagyok, de nem olyan fából faragtak, aki elhagyja magát, emellett nem szeretném, hogy Narus ebből bármit is érezzen. Sokkal nehezebb ez a távcsalád dolog, mint gondoltam, olyan sokrétű és érzelmileg is ingadozom én is” – válaszolta a műsorvezető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top