nlc.hu
Sztárok

Tücsi az esküvőről

Ezért nem szerveznek esküvőt Tücsiék: „Tartok tőle, hogy csak idegeskedést generálok magunknak”

Pedig sokszor megjön a kedvük hozzá.

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és Sofron István hét éve alkotnak egy párt, és már van egy közös kislányuk, a négyéves Nara. Ugyan Sofi hamar eljegyezte szerelmét, és fogadalmat is tettek, a nagy lagzi időpontja évek óta csúszik. 

Tücsi és Sofi

Fotó: Instagram

Az exműsorvezető és a hokis kapcsolata az elmúlt években nem kevés próbának volt kitéve, ugyanis 2021 szeptemberében Sofi Csíkszeredára igazolt, de Tücsi és Nara maradtak Magyarországon a bölcsőde és ovi miatt. Az nehézségeken azonban rendre túllépnek, most pedig azt is elárulta Tücsi, ennek ellenére miért nem szervezték még meg az álomesküvőjüket. 

„Ha esküvőn vagyunk, akkor mindig kapunk egy új lendületet a mi esküvőnk megszervezésére is. De kicsit tartok is tőle, hogy épp, hogy haza értünk a hosszú szezon után és kicsit nyugiban itthon vagyunk, csak idegeskedést generálok magunknak” – írta 24 óráig elérhető Instagram-történetében Tücsi, majd megkérdezte követőit, nekik mik a tapasztalataik, mennyi feszültséggel jár a nagy nap megszervezése. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top