nlc.hu
Család

Tücsi mögött nehéz év áll

Tücsi: „Sokszor érzem, hogy nincs életem, nem a sajátomat élem”

Kislánya tartja Tücsiben a lelket.

Aryee Claudia Dedei, Tücsi és férje, Sofron István 2021 szeptemberében jelentették be, hogy egy időre különköltöznek, ugyanis Sofi Romániában folytatja jégkorongozói pályafutását. Tücsi és közös kislányuk itthon maradt a munka és az óvoda miatt. A család az ünnepeket együtt töltötte Csíkszeredán, de a különválás valószínűleg mindig nehéz számukra. 

Tücsi

Fotó: Instagram

Az influenszer új év alkalmával őszintén vallott az érzéseiről Instagram-oldalán. 

Iszonyatosan elfáradtam most a végére, ha bőröndöt látok a sírás kerülget. Sokszor érzem, hogy nincs életem, nem a sajátomat élem, a mai napnak is nehezen indultam, de mindet azért van, mert nagyon mozgalmas éven vagyunk túl. Sokszor egyedül hagytál, talán bízva abban, hogy meg tudom oldani. Sokat tanultam, a mélységekből is pozitívan álltunk fel, máshogy nem lehet. Érte szívszaggatás mellett is csak örömmel. Hálás vagyok minden egyes pillanatért, szívdobbanásért. Legfőképpen azért, hogy bárhová is sodorjon az élet, a kis KINCSEM biztosan ott menetel mellettem” – írja legutóbbi bejegyzésében Tücsi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top