nlc.hu
Sztárok

Különköltözik Tücsi és férje, Sofron István

Újra különköltözik Tücsi és férje, Sofron István

A csíki klub tájékoztatása alapján a támadóval újabb egy évre szóló megállapodást kötöttek.

Sofron a közmédiának elmondta: már az előző szezon végén megvolt a szándék a közös folytatásra mindkét fél részéről, viszont azt is mérlegelnie kellett, hogy a nagy távolság és az utazások miatt sokat volt távol a családjától.

Sofron István és Tücsi

Fotó: Instagram

„Végül aztán arra jutottunk, hogy az a sok élmény és pozitív energia, amit itt kaptunk, az nagyon sokat adott, és jó lenne még egyszer átélni. Akár a bajnoki címeket tekintve, vagy azt a hangulatot, amit a Vákár csarnokban a szurkolók teremtettek nekünk. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy évet még mindenképpen bevállalunk” – nyilatkozta.

Hozzátette: voltak megkeresései más kluboktól az Erste Ligából, illetve külföldről is, ők viszont a családban inkább azon gondolkodtak, hogy szülőként miként tudják megszervezni az életüket még kevesebb utazással és még több együttléttel. Sofron egy évvel ezelőtt szerződött szülővárosa csapatához, amellyel megnyerte az Erste Ligát és a román bajnokságot is. Az Erste Liga alapszakaszában 36 mérkőzésen 22 gól és 27 gólpassz volt a mérlege, míg a rájátszásban 15 találkozón 20 pontot (6 gól, 14 gólpassz) termelt.

Ayree Claudia Dedei, azaz Tücsi és férje már tavaly is különéltek a sportoló igazolása miatt, habár időnként tudott találkozni a pár, Tücsi többször beszélt arról, hogy nehezen éli meg a távkapcsolatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top