Sztárok

Horváth Gréta titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent

Horváth Gréta és párja titkos esküvője minden volt, csak hagyományos nem.

Az Ázsia Expressz 2. győztesei, Horváth Gréta és párja nagy felhajtás nélkül, titokban mondta ki egymásnak a boldogító igent. A nagy napon csak a szűk családi köt és a barátok, összesen 25 fő vett részt. Az ifjú pár a Story magazinnak mesélt az esküvő részleteiről, ahol nem volt húsleveses menüsor és menyasszonytánc sem.

„Nem az számít, hogy hány száz rózsa van az asztalokon, sokkal fontosabb a hangulat… Nekem már volt egy esküvőm 7 évvel ezelőtt Filip apukájával. Gyönyörű szép volt, de rengeteg elintéznivalóval
járt, mindennek forgatókönyvszerűen kellett történnie. Most viszont nem szerettem volna idegeskedni
ilyesmik miatt. Én is sokat változtam az első esküvőm óta. Akkoriban még egy fiatal, hebrencs lány voltam, ma már jóval megfontoltabb vagyok. Ezúttal olyan ruhát akartam magamnak, ami elfér egy dobozban, hogy ha lányom születik, selyempapírral átkötve átadhassam majd neki az ő esküvőjére” – mesélte Horváth Gréta, akinek menyasszonyi csokrát anyukája kötötte.

Horváth Grétáék olasz éttermet választottak az ünnepi ebéd helyszínéül.

Horváth Grétáék olasz éttermet választottak az ünnepi ebéd helyszínéül.

„Csináltattam egy olyan mellényt, amelyen a rólunk készült újságcikkek szerepelnek… a legtöbb lagzi egy kaptafa, de a mi esküvőnk olyan őrült és bohókás volt, amilyenek mi vagyunk – mondta az újdonsült férj. – Férfiként nekem nem számított, hogy több száz fős lagzink legyen, a lényeg, hogy jól érezzem magam. Az életünkben semmi sem fog változni ezt követően, nekem csupán azért volt lényeges a szertartás, mert vártam, hogy végre hivatalosan is a feleségemnek szólíthassam Grétit.”

(Nyitó kép: smagpix/TV2 / press.tv2.hu )

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top