Sztárok

Távozik a New Level Empire zenésze a bandából – elárulta, miért döntött így

A zenekar most először beszélt arról, hogy miért kell újabb tagcserét megélnie a formációnak. Sőt, azt is elárulták hogyan folytatják tovább gitárosuk, Lelovics György távozása után.

Néhány évvel ezelőtt robbant be a köztudatba a New Level Empire, 2013-as debütálásuk óta dalaikkal többször meghódították már a hazai slágerlistákat. Bár a banda három alapító tagja – Nyújtó Sándor „Newl”, Krajczár Péter „Krash” és Ujvári Zoltán Szilveszter „Zola” – régóta ismerik egymást, a munka közöttük sem megy mindig zökkenőmentesen.

„A zeneszerzési folyamatban adódnak néha nézeteltéréseink, de általában ezeket el tudjuk simítani” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Newl, aki a zenekar alapító tagjaként most először beszélt arról, hogy a formációnak egy újabb tagcserét kell megélnie.

Lelovics György nemrég jelezte, hogy nem fogja tudni folytatni a zenélést, mert a polgári munkája nem teszi lehetővé, hogy ezt a két dolgot időben összeegyeztesse. Nagyon sok elfoglaltságunk van hétköznaponként is, májustól októberig nagyon aktívak vagyunk, ráadásul mindannyiunknak vannak más munkái is. Gyurinak viszont kötött – civil – munkája is van, neki ez mindig is adott volt, csinálnia kell mindennap. Sokszor előfordult, hogy fellépésre mentünk, Gyuri pedig a laptoppal jött, és mindenhol dolgozott, lelkiismeretesen. Azonban ezt már nem tudta tovább összeegyeztetni, nem szeretett volna minket hátráltatni, így jelezte, hogy sajnos nem tudja velünk folytatni. A lemezbemutató bulinkig velünk lesz, utána pedig egy új gitárossal folytatjuk. Még tárgyalás alatt van, hogy kivel” – árulta el Abaházi Csabának Newl a Hazai Sláger legutóbbi adásában.

Fotó: Sláger TV

Fotó: Sláger TV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top