nlc.hu
Sztárok

ByeAlex kiosztotta a bánki szervezőket

ByeAlex reagált a bánki-balhéra, a New Level Empire pedig beleállt az énekesbe

Tovább dagad a botrány: ByeAlex magyarázkodik, a New Level Empire pedig üzent neki.

Technikai körülményekre hivatkozva nem állt színpadra zenekarával ByeAlex szombat este a Bánki-tónál. Az énekes egy posztban jelezte, hogy nem felelnek meg az adott körülmények, ezért sajnálja, de nem tudja megtartani a koncertet. A rajongók fellázadtak, hiszen nagyon várták már kedvencüket, aki tegnap este egy hosszú posztban magyarázkodott.

,,(…)Nem mi nem voltunk ott időben és nem az én stábom nem egyeztetett a szervezőkkel, akik az utolsó pillanatokig lódítottak vagy értetlenkedtek. Az egyezkedések sok-sok nappal, meg héttel előtte kezdődnek meg. Az érvek a Tankcsapda kapcsán: ők nem (EBBEN A FORMÁJÁBAN) ezen a színpadon és nem ezen a rendezvényen jelentek meg, tehát a helyszín PIPA, de a körülmények teljesen másként voltak ott! Saját, épített színpaddal dolgoztak. Esetünkben még azt is szétkamuzták a szervezők, hogy lehet-e vizuált hoznunk! Amire azt mondták, hogy NINCS ELÉG ÁRAM! (Közben azóta már láttam képeket ott megépített színpadokról.) Ezt is elfogadtuk, pedig én már nemigen szeretek enélkül fellépni, mert lehet itt kommentekben gúnyolódni rajtam, de igen, azt hiszem tartok ott, hogy ha már odaviszem a cuccaimat, a stábomat, a zenekaromat, és a dalaimat, akkor elvárhatom azt is, hogy ne basszanak át, mert pontosan azért vagyok ilyen amilyen, mert én nem csak magammal szemben de a közönségemmel szemben is maximalista vagyok” – írta ByeAlex a bejegyzésben. 

Nem sokkal később a New Level Empire frontembere, Zola egy posztban köszönte meg a fesztivál közönségének, valamint az X-Faktor mentorának soraira is reagált. 

,,u.i.: minket sem a háttér, sem a muskátli, sem a színpad, sem az emberek nem zavartak…” – írta.

Még több sztárhír: 

byealex

ByeAlex (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top