Kirúgták Abaházi Csabát, mert élő adásban káromkodott

nlc | 2020. Március 03.
Hétfőn azonnali hatállyal felmondtak Abaházi Csabának, a Sláger FM műsorvezetőjének.

Kirúgták Abaházi Csaba rádiós műsorvezetőt a Sláger FM-től, mert egy reklám alatt káromkodott az élő adásban pénteken – írja az Index.

A malőr nem a műsorban történt, a rádiós akkor eresztette el egy „k**va anyádat”, amikor reklámot adtak. Abaházi mikrofonja élesedett, amiről nem tudott a rádiós. Hétfőn azonnali hatállyal kirúgták.

Abaházi Csaba a kirúgás után a Facebookra posztolt, de a bejegyzést később le kellett vennie. Azt írta, hogy „technikai malőr” miatt került adásba a káromkodás. Feltette a kérdést is: „A ti munkahelyeteken lehet hibázni?” Aztán egy jóval visszafogottabb posztra cserélte az eredetit.

Az Indexnek sikerült elérnie a műsorvezető unokatestvérét, aki azt mondta, hogy Abaházi jelenlegi szerződésében nem kötött ki kizárólagosságot a Sláger FM, vagyis ha akart volna, a konkurenciához is elmehetett volna rádiózni. Nem ment, de tárgyalt más rádiókkal, ami az unokatestvér szerint annyira szúrta a vezetőség szemét, hogy alig várták, mikor hibázik Abaházi.

Radu Morar, a Sláger FM-et működtető Tematic Media Group tulajdonosa a Media1-nek hétfő este azt mondta, azért váltak meg Abaházitól, mert a rádiós nem először vétett az ellen az alapvető szabály ellen, hogy rádióstúdióban nem szabad káromkodni.

(Kiemelt kép: Facebook/Abaházi Csaba)

Kapcsolódó cikkek: 

Exit mobile version