TV-sztárok

Élő adásban káromkodott Rákóczi Feri

Magánkívül volt a rádiós a tudósítás közben. Rákóczi nem tart büntetéstől, mivel helyénvalónak tartja, hogy nyomdafestéket nem tűrő szavakkal közvetített.

A Morning Show műsorvezetői szerda délelőtt a budaörsi repülőtérről jelentkeztek, ahol Vadon Jani motoros sárkányról, Rákóczi Feri helikopterről, Sebestyén Balázs pedig egy repülőgép szárnyára erősített kempingszékből szórakoztatta a hallgatókat. Rákóczi azonban végig káromkodott a közvetítésben. „Besz…rok, b…ssza meg, jaj, de k…rva” – ilyen szavakat ordított az éterbe az eksztázis pillanataiban, miközben a helikopter akrobatikus mutatványokat mutatott be – írja a Bors. A rádiós azonban nem tart a Szebesi István esetéhez hasonló büntetéstől. „Kicsit valóban elragadtattam magam odafent, de azt gondolom, hogy egy ilyen helyzetben ez bárkivel előfordulhat” – vélekedett a 40 milliós játszma házigazdája. A Class FM vezetői nem nyilatkoztak arról, hogy lesz-e bármilyen következménye az esetnek.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top