Sztárok

Kollagénes arckezeléssel fiatalodik Abaházi Csaba

Abaházi Csaba nem szégyelli bevallani, hogy arcbőre a fogyás következtében megereszkedett, és ez a változás kimondottan zavarja.

Nemcsak a hölgyek számára fontos, hogy megjelenésük kifogástalan legyen, de manapság a férfiak is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy hibátlan legyen a külsejük. Ebbe a csoportba tartozik Abaházi Csaba is, aki nemrég életmódot váltott, és ennek köszönhetően jelentős súlymennyiséget adott le. A Sláger Reggel műsorvezetőjének átalakulása látványos, sokszor megjegyzik neki, hogy milyen sokat fogyott.

A fogyás miatt ereszkedett meg a bőre, sokat segített a kollagénes kezelés (Fotó: Sláger FM)

„Nagyon figyelni kell magamra, hízásra hajlamos alkat vagyok, különösen hasra. Mióta lefogytam, jobban érzem magam, mint valaha, igaz az arcomról eltűnt a zsírréteg, és kicsit megereszkedett. A bőröm megsínylette a változást” – mondta a műsorvezető, aki úgy döntött, visszaforgatja az idő kerekét, ezért egy szépészeti beavatkozásnak is alávetette magát.

Ebben egy esztétikai orvos volt segítségére, aki egy kollagén indukciós eljárással fiatalította meg a rádióst. „Ez egy nagyon népszerű eljárás, melyben kis aranytűket használunk. Ezeken keresztül egy pecsételő módszerrel juttatjuk be a hatóanyagot a bőrbe. Az eljárás fájdalommentes, és maximum 30-40 percet vesz igénybe. Az eredmény már 1-2 nap múlva látványos, de a sebgyógyulást követő 1-2 hétben igazán szembetűnő” – mondta a szakember, aki a Sláger Reggel műsorvezetőinek jelenlétében végezte el a beavatkozást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top