nlc.hu
Sztárok

Abaházi Csaba hosszú, fekete hajjal

Abaházi Csabát nehéz elképzelni hosszú, fekete hajjal – videó

Akkoriban egészen más volt a divat.

A Blikk talált egy nagyon régi videót Abaházi Csabáról, ahol a rádiós műsorvezető még hosszú, fekete hajjal hódította meg a női szíveket. Ezt nehéz elképzelni, hiszen talán mindenki emlékezetében rövid, ősz frizurával él, ám zenészként még más volt a divat.

Abaházi Csaba

Fotó: Korponai Tamás

„Hála Istennek, a haj mennyiséggel sosem volt gond, a színével néha küzdök, de már ezt is elfogadtam. (…) Tizenöt éves koromban elkezdtem növeszteni a hajam, ezért nem mentem el katonának sem, nehogy ott le kelljen vágni. Közben beindult a Sing-Sing-karrier, így egészen 28-29 éves koromig növesztettem, de mivel én már 20 éves koromban elkezdtem őszülni, így állandóan festettem is. Akkor még nem voltak jó minőségű festéket, úgyhogy rettenetes állapotban volt a hajam, így amikor már nem kellett színpadra állnom, nem kellett a hosszú haj a megjelenéshez, akkor elmentem fodrászhoz, levágattam rövidre és soha többé nem festettem be” – magyarázta a Lali király CsütörTöke című műsorban Abaházi Csaba, aki korábban a Sing-Sing zenekar frontembere volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top