Sztárok

Katy Perry gyereket vár

Katy Perry nem is akárhogyan jelentette be a nagy hírt, és most mutatjuk az első pocakos fotót a terhes énekesnőről.

Első gyerekét várja Katy Perry. Az énekesnő Never Worn White című dalához készült videoklipje ma debütált a Youtube-on, és ezt a saját követőinek is bejelentette, a klipben pedig gömbölyödő pocakkal látható. A 35 éves popsztár ezt követően az Instagramon is megerősítette, hogy várandós, és párjával, Orlando Bloommal kifejezetten boldogok, amiért már nem kell tovább titkolózniuk.

Ritka közös képek egyike: Katy Perry és Orlando Bloom kéz a kézben sétáltak Ellie Goulding esküvőjén (Fotó: Peter Byrne/PA Images via Getty Images)

Ritka közös képek egyike: Katy Perry és Orlando Bloom kéz a kézben sétáltak Ellie Goulding esküvőjén (Fotó: Peter Byrne/PA Images via Getty Images)

A színésznek a születendő baba a második gyereke lesz, ugyanis van már egy kilencéves fia korábbi feleségétől, Miranda Kerrtől.  A kis Flynn és az énekesnő viszonya nagyszerű, és korábbi interjúban Bloom elmondta, hogy a fia kifejezetten örülne, ha nem csak az édesanyjánál lenne kistestvére, hanem az apjáéknál is. 

Katy Perry és Orlando Bloom tervezett esküvőjéről egyelőre nincs hír, viszont azt már tudjuk, mikor érkezik a közös gyerekük.

“Nyáron rengeteg minden történik majd. Nem csak nyáron szülök, de készülök még valamivel, amit ti már nagyon vártatok” – mondta az énekesnő, aki viccesen csak dupla csapásnak írta le a helyzetet. 

“Izgatott vagyok- Izgatottak és boldogok vagyunk, ez volt talán a leghosszabb dolog,amit valaha is titokban kellett tartanom. És élvezem srácok, hogy most minden elmondhatok, de tudtam, hogy csakis a legtökéletesebb módon akarom bejelenteni, a zenémen keresztül…Úgy gondolom, ezen az úton kommunikálok veletek, így beszélünk egymással.”

Katy Perry elmondta, hogy örül, amiért már nem kell takargatnia hatalmas táskákkal a hasát. 

Visszanézve a képeket, csoda, hogy eddig nem vettük észre Katy Perry terhességét, olyan látványosan gömbölyödik a pocakja: 

Megnézem
Összes kép (10)

Itt megnézheted a klipet, amelyben Katy Perry bejelentette a terhességét: 

„Izgatottak és boldogok vagyunk”– fogalmazott Katy Perry, aki nyáron hozza majd világra a babát. A videóban elárulta azt is, hogy mióta terhes, megszerette a csípős ételeket, a vörös hústól viszont újabban undorodik.

via

(Nyitókép: RB/Bauer-Griffin/GC Images)

Katy Perry várandósan sem pihen, mozgalmas éve lesz: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top