Sztárok

Miklósa Erika támogatja fogadott lányát, a letaglózó diagnózist együtt dolgozták fel

A világhírű operaénekesnő 31 éves fogadott lányának most azzal kell szembenéznie, hogy kockázatokat rejt számára a gyermekvállalás, így lehet, hogy neki is örökbe kell fogadnia, mint Miklósa Erikának.

Miklósa Erikát és Tandi Flórát több mint tízéves, már-már családi kapcsolat fűzi össze. Szinte mindent tudnak egymásról. Természetes, ha Miklósa Erikát is megviseli, ami fogadott lányával történik. Flórát néhány évvel ezelőtt jóindulatú emlődaganattal műtötték, ezért rendszeresen jár rutinvizsgálatokra. A legutóbbi kontroll után aggasztó diagnózist kapott.

„Amit most 31 évesen közöltek velem, az engem is meglepett. Ezzel a vérképpel nem lehet gyereket vállalni – hangzott a diagnózis. Egyelőre azt sem tudni, pontosan milyen rendellenesség húzódik meg a vashiány mögött. Ha kiderül, még az is elképzelhető, hogy évekbe telhet, amíg annyira rendeződnek az értékeim, hogy gyermeket vállalhatok” – olvasható a BEST magazinban. A fiatal énekesnő korábban nem aggódott a vashiánya miatt, most viszont arra is felkészült, hogy ez komoly kihatással lehet a gyerekvállalására. Miklósa Erika példájából viszont azt is látja, hogy az adoptálás egy járható út, és van, aki így lesz anya. Részletek a magazinban. 

A

A BEST magazinnak mesélt Tandi Flóra, Miklós Erika fogadott lánya

Miklósa Erika az örökbe fogadással kapcsolatban nyíltan kommunikál: 

(Címlap fotó: YouTube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top