Sztárok

Ambrus Attila: ,,Egy precíz székely ember vagyok”

Az exrablót mai napig a precizitás jellemzi, de arra is pontosan emlékszik még, mennyi pénzt tulajdonított el a bankokból.

Mint ismert, a Viszkisként elhíresült Ambrus Attila kerámiákat gyárt, nemrégiben pedig tanácsadóként is bemutatkozhatott. Ambrus a börtön óta próbál törvénytisztelő életet élni, de a mai napig ugyanaz a precizitás jellemzi, mint rablóként. 

Egy precíz székely ember vagyok, így azt is tudom, hogy pontosan 194 millió 600 ezer forintot raboltam életemben” – mesélte a Borsnak Ambrus Attila. A Viszkis már akkor is noteszekbe vezette minden kiadását.

Fotó: Ambrus Attila Kerámia

Fotó: Ambrus Attila Kerámia

Bár felesége egy ideig próbálta lebeszélni a túlzott pontosságról, a Viszkis januártól újra vezeti bevételeit és a kiadásait. „Az esetek 99 százalékában igyekszem a lehető legpontosabban megoldani és előre megtervezni az életemet” – jegyezte meg Ambrus, aki a rablásokkal járó adrenalint sporttal és apró fogadásokkal próbálja meg pótolni.

Olvass még Ambrus Attiláról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top