nlc.hu
Sztárok
Brad Pitt és Angelina Jolie újra együtt: két gyereküket műteni kellett, nehéz időszak ez a családnak

Brad Pitt és Angelina Jolie újra együtt: két gyereküket műteni kellett, nehéz időszak ez a családnak

Ritkán beszél a magánéletéről Angelina Jolie, akitől éppen ezért volt szokatlan, hogy elmesélte: két gyerekét is műteni kellett az utóbbi időben.

A nemzetközi Nőnap alkalmából mesélt a Timesnak Angelina Jolie, és leírta, milyen nehéz időszakon van túl, mert két gyerekét nemrég megműtötték. Bár a színésznő csak annyit árult el, hogy az egyik az idősebb lánya, az ET kiderítette, hogy a 15 éves Zahara és a 13 éves Shiloh kerültek kórházba. 

Angelina Jolie két lányával, Shiloh-val és Vivienne-nel Los Felizben (Fotó: Bruce/Javiles/WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia)

Angelina Jolie két lányával, Shiloh-val és Vivienne-nel Los Felizben (Fotó: Bruce / Javiles / WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia)

„Az elmúlt két hónapban a legidősebb lányomat többször műtötték, és néhány napja figyeltem, ahogy a húgán csípőműtétet végeztek. Tudják, hogy azért írhatom ezt le, mert tiszteletben tartom a magánszférájukat, és mielőtt megosztottam volna a történetüket, ők bátorítottak, hogy ezt tegyem meg. Tisztában vannak vele, hogy az egészségügyi kihívások és a túlélésért való küzdelem valami, amire büszkék lehetnek.”

Angelina Jolie a lányaival a Démóna európai bemutatóján tavaly októberben: Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt és Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (Fotó: Dave J Hogan/Getty Images)

Angelina Jolie a lányaival a Demóna európai bemutatóján tavaly októberben: Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt és Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (Fotó: Dave J Hogan / Getty Images)

Angelina Jolie maga is tudja ezt, hiszen éppen a gyerekei érdekében döntött a dupla masztektómia mellett, miután az orvosi vizsgálat megállapította, hogy 87 százalék esélye van nála a mellrák kialakulásának. Mivel az édesanyja is mellrákkal és petefészekrákkal küzdött, a színésznő nem szerette volna, ha az ő gyerekeinek is át kellene élniük, amit neki annak idején. 

A Pitt-Jolie gyerekek közül a legidősebb, a 18 éves Maddox már kollégiumban lakik, a 16 éves Pax és a 11 éves ikrek, Knox és Vivienne pedig az anyjukkal élnek, akárcsak Shiloh és Zahara. Az utóbbi időben pedig úgy tűnik, az apjukkal is rendeződött a viszonyuk. Brad Pitt az ET információi szerint azért nem vett részt a 2020 EE British Academy Film Awards rendezvényén múlt hónapban, mert Zahara mellett volt végig.

Tavaly szeptemberben csak Maddox hiányzott a bemutatóról, mert a kollégiumban volt: Knox Leon Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt, Pax Thien Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt és Shiloh Nouvel Jolie-Pitt együtt érkeztek a bemutatóra (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

Tavaly szeptemberben csak Maddox hiányzott a bemutatóról, mert a kollégiumban volt: Knox Leon Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt, Pax Thien Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt és Shiloh Nouvel Jolie-Pitt együtt érkeztek a bemutatóra (Fotó: Kevin Winter / Getty Images)

Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei lassan felnőnek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top