Sztárok

Rá sem ismersz Angelina Jolie gyerekeire!

Nem tudom, hogy volt-e valaha olyan ismert pár, akiknek a magánéletéről ennyi hírt jelent meg, mint Angelina Jolie-ról és Brad Pittről. Mégsem mondhatnánk, hogy „túlszerepeltették” a gyerekeiket.

Amikor Angelina Jolie a Tomb Raider forgatásán meglátta a kis Maddoxot a kambodzsai árvaházban, tudta, hogy megtalálta a gyerekét. Akkori férje, Billy Bob Thornton nem osztotta a lelkesedését, és a színésznő végül egyedülállóként adoptálta a néhány hónapos fiút. 

„Maddox volt az első kisgyerek, akit a karomban tartottam. Úgy éreztem, ő tett engem nővé” – magyarázta akkor, és szerinte nem ő mentette meg Maddoxot, hanem a fia lett az ő megmentője, aki varázsütésre változtatta meg az életét. És valóban, a színésznő korábban a zűrös szerelmi életéről, és lázadásairól volt leginkább ismert, de a  fia érkezésével mintha kicserélték volna. Sokkal többet mosolygott, egészségesnek látszott és boldogabbnak, mint bármelyik férfi oldalán. Billy Bob is megerősítette, hogy Angelinának erre a gyerekre volt szüksége, és nagyon büszke volt az exére, akivel amúgy máig jóban vannak, de ennyire talán ne rohanjunk előre. 

Angelina Jolie és Maddox (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Amikor Angelina Jolie örökbe fogadta Maddoxot, még közel sem volt ennyire nyílt téma az adoptálás, olyannyira, hogy amikor a színésznő elmondta: nem akar megállni egy gyereknél, egyenesen gyerekgyűjtőnek nevezték. Aztán ez fordult át angelinajolie-zásba, vagyis, hogy a legkülönbözőbb kontinensekről kezdtek adoptálni az ismert emberek, mint például Madonna. 

Mindez azonban sosem érdekelte Jolie-t, akinek az első lánya, Zahara örökbefogadásakor már sokkal csúnyább gúnynevei voltak, és sokkal durvább jelzőkkel illették. Zahara ugyanis már akkor érkezett, amikor  a színésznő Brad Pitt-tel volt együtt, vagyis, még csak pletykálták, hogy Jolie miatt válik a színész. Aztán jött ez a fotósorozat, és felgyorsultak az események: 

Brad Pitt és Angelina Jolie Afrikában, ahol a színésznő egyedülállóként vette magához Zaharát, akit később Pitt a nevére vett

Akkor már Jolie a kislánya miatt utazott Afrikába, ahova Pitt elkísérte, és Maddoxszal együtt igazi családi vakációjuk volt. Zahara hamarosan a Jolie mellé megkapta a Pitt nevet is (amikor Pitt a kislányt és Maddoxot is a saját nevére vette). Aztán pedig már minden történelem: megszületett 2006-ban Shiloh, a pár első közös gyereke, majd egy évvel később érkezett a vietnámi árva, Pax, aki hároméves korában került a családba. Az ikrek pedig 2008-ban születtek, Franciaországban és ezzel lett teljes a Pitt-Jolie família. 

Minden Jolie-Pitt gyereket megnézhettünk annak idején a címlapokon: 

Megnézem
Összes kép (5)

A pár nevelési szokásait sokan kritizálták, ahogyan a színes családot, a „gyerekgyűjtést” és még ki tudja mit. Most biztosan nem sorolom fel a másfél évtizeden át tartó sagát, lényegében ez az egy címlap is jól mutatja, miről van szó.

Angelina Jolie és Brad Pitt családi életéről keveset lehett tudni, de még így is rengeteget kritizálták őket

De mindez talán már olyan régen történt, hogy el is felejtettük, hiszen az egészet felülírta Jolie és Pitt válása. A gyerekelhelyezéssel kapcsolatban Brad maradt alul, bár állítólag ezért elég sokat tett. Az utóbbi időben kezd rendeződni a gyerekek viszonya az apjukkal, aki belátta, hogy a család végső soron alkohol-, drog- és gyógyszerfüggősége miatt hullott szét.

Az elmúlt három évben kivirultak a gyerekek, a legfrissebb képeken pedig látszik, milyen kiegyensúlyozottak lettek, és nem utolsó sorban, annak rendje és módja szerint, megnőttek. 

Ilyen nagy már Angelina Jolie és Brad Pitt hat gyereke: 

Megnézem
Összes kép (5)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top