Sztárok

Angelina Jolie beragyogta a Demóna bemutatóit

Volt idő, amikor minden arról szólt, hogy mennyire aggódnak Angelina Jolie egészségéért, mert olyan rosszul nézett ki. Szerencsére ez már a múlt.

Útjára indult a Demóna: A sötétség úrnője című film, és a bemutatókon Angelina Jolie lenyűgözte a rajongóit. A színésznő mosolyog, vidáman integet, és boldogan szelfizik azokkal, akik a vörös szőnyeg mellett rá várnak. 

Angelina Jolie a japán premieren, Tokióban  (Fotó: Jun Sato / WireImage)

Hol van már az a csont és bőr Angelina Jolie, akiért aggódtak az emberek! Akkor persze nem tudhatta még senki, hogy a házassága romokban, hogy Brad Pitt alkoholproblémáira ráment a kapcsolatuk. Inkább azt gondolták, hogy Jolie depressziós, vagy valamilyen más, szervi baja van. Bár a válás még javában tart, a hírek szerint se Jolie, se Pitt nem sietteti a dolgokat, csak az számít nekik, hogy a gyerekek jól legyenek. 

A Demóna második részének bemutatóin többször is elkísérték az anyjukat a Jolie-Pitt gyerekek, még Maddox sem maradt távol, noha ő jelenleg már egyetemistaként a tanulásra koncentrál.  

Íme Angelina Jolie a gyerekeivel a Demóna bemutatóin: 

Megnézem
Összes kép (4)

A gyerekek is boldognak tűnnek, de az biztos, hogy a leglátványosabb a színésznő átalakulása. Jó ránézni a képekre, amelyeken valósággal ragyog.

Néhány kép arról, hogyan vonult be Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer és Elle Fanning a vörös szőnyegen: 

Megnézem
Összes kép (10)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top