nlc.hu
Sztárok

Csak egy gyerek hiányzott a Jolie-Pitt klánból

Angelina Jolie gyerekei elbűvölték a fotósokat Rómában

Az Örökkévalók film bemutatójára utazott a gyerekeivel Rómába Angelina Jolie, és a család elvarázsolta az embereket.

Vasárnap este ért véget a Festa del Cinema di Roma, azaz a római filmfesztivál, amelynek záróakkordjaként a Marvel-filmek legújabb darabját, az Örökkévalókat vetítették.

Angelina Jolie Rómában mosolyogva pózolt a fotósoknak

Angelina Jolie Rómában mosolyogva pózolt a fotósoknak (Fotó: Getty)

A vörös szőnyegen felvonult a produkció egyik sztárja, Angelina Jolie is, akit ezúttal két nagyobbik lánya kísért el, ezzel pedig sok beszédtémát adtak. 

Zahara Marley Jolie-Pitt, Angelina Jolie és Shiloh Jolie-Pitt az Örökkévalók római bemutatóján

Zahara Marley Jolie-Pitt, Angelina Jolie és Shiloh Jolie-Pitt az Örökkévalók római bemutatóján (Fotó: Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage)

Shiloh-t az LMBTQ+ közösség egyfajta ikonnak tartotta, azóta, hogy a szülei elárulták: egészen kiskora óta azt szerette, ha Johnnak vagy Peternek hívják. A fiús ruhák azonban már a múlt, a 15 éves Shiloh az elmúlt évben sokat változott, ma már szívesen visel szoknyát, csillogó fülbevalókat és ahogy az édesanyja elárulta, szívesen túrja fel otthon a szekrényt is, akárcsak a nővére, Zahara

Ő például a Los Angelesben tartott premieren az anyukája egy régi, 2014-ben viselt ruhájában jelent meg, nézd csak!

Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Knox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, és Zahara Jolie-Pitt a Los Angeles-i premieren múlt héten
Megnézem
Összes kép (2)

Ott a színésznőt Pax fián kívül mind az öt gyereke elkísérte a vörös szőnyeges bevonulásra, Rómában csak a városnézéskor láthatták az emberek a családot. 

Angelina Jolie és a gyerekei Rómában: Knox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt és Zahara Jolie-Pitt. egyedül Pax hiányzik a fotókról
Megnézem
Összes kép (2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top