Sztárok

Jakupcsek Gabi a TV2-ben rázta, az Angyal titokban maradt, így ért véget a Nicsak, ki vagyok?

A Tökfej, az Angyal, a Béka és a Farkas Piroska versenyzett a Nicsak, ki vagyok? legutóbbi adásában. Egy jutott tovább a szuperdöntőbe.

Egy időre búcsúzik a Nicsak, ki vagyok?, a TV2 élő műsorát azért függesztette fel, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben nem akarnak kockázatot vállalni, és így tudják biztonságban a dolgozóikat, na meg a szereplőket is. Ahogy korábban közleményben is kiadták: 

„A járványhelyzettel kapcsolatos fejlemény, hogy a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada show-műsor vasárnap a TV2-n, a vírushelyzet miatt ezúttal felvételről kerül adásba. Ennek oka, hogy a felvételhez kisebb számú stáb szükséges, mint egy élő adáshoz, így a közreműködők biztonságának érdekében született ez a döntés. A vasárnapi adás után a műsor szünetre megy, de amint a körülmények lehetővé teszik, visszatér a képernyőre.”

A tegnapi tehát a leállás előtt az utolsó adás volt, ez viszont a műsor menetén nem változtatott. Ezúttal is négy jelmezesről kellett kideríteni, kicsoda. 

Először a Tökfejről került le a maszk, és Király Viktor mosolygott a kamerákba. Már a produkció közepén kiderült, hogy egy tapasztalt énekes lehet a jelmez mögött. Majka pedig határozottan állította, hogy ez csak a Király Viktor lehet, Kajdi Csaba és Hajós András nem értett vele egyet. A leleplezés után Viktor is mondta: biztosra vette, felismerik az akcentusát, a hangját és a mozgását is.

Király Viktor a Nicsak, ki vagyok? Tökfeje volt (Fotó: Sajtószoba)

Király Viktor a Nicsak, ki vagyok? Tökfeje volt (Fotó: Sajtószoba)

Amire senki nem tippelt, hogy a Farkas Piroska jelmeze Ambrus Attilát rejti. Mindenki Harsányi Leventét vélte kihallani az előadások alatt, így nagyon meglepődtek a csapatok a leleplezés után. Ambrus elmondta: a próbán legurult a lépcsőn, de nem csak ezzel okozott gondot a forgatáson, hanem az improvizálásokkal is. 

Ambrus Attila viselte a Farkas Piroska jelmezt (Fotó: Sajtószoba)

Ambrus Attila viselte a Farkas Piroska jelmezt (Fotó: Sajtószoba)

Az utolsó leleplezés a Béka jelmez volt, és Ábel Anita nagyon elszomorodott, mert az első tippje valóban jó volt: Jakupcsek Gabriella ugrált a jelmezben. 

Jakupcsek Gabi a Nicsak, ki vagyok? Béka jelmezében (Fotó: Sajtószoba)

Jakupcsek Gabi a Nicsak, ki vagyok? Béka jelmezében (Fotó: Sajtószoba)

Anita elmondta, hogy ő tudta Gabiról, milyen bulis csaj, de azt gondolta, a fenékrázás már túlzás lenne, ilyet biztosan nem vállalna be. Jakupcsek nagyon remekül szórakozott, és mint kiderült, direkt valami ronda jelmezt szeretett volna. 

Az Angyal jutott tovább a műsor szuperdöntőjébe, amelynek az időpontja nagy kérdés. Eredetileg még három adással tervezett a produkció, legalábbis korábban ez derült ki, a koronavírus-helyzet miatt azonban határozatlan ideig szünetel a Nicsak, ki vagyok?.

Korábban ők lepleződtek le a Nicsak, ki vagyok? adásaiban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top