Sztárok

Ada és vőlegénye lemondana az esküvőről a koronavírus miatt

Ada a vendégek érdekében hozta meg a nehéz döntést.

Adát tavaly februárban jegyezte el Németországban élő szerelme, méghozzá Mexikóban történt a lánykérés. A műsorvezető nem sokkal később ki is költözött a párjához, természetesen ikerfiaival együtt. Az esküvőt idén nyárra tervezték, azonban a sok bizonytalan tényező miatt lemondanának róla, bár még nem tudják, hogy mikor lesz rá legközelebb lehetőségük – erről az RTL Klub Reggeliben beszélt.

„2-3 hete mondtam Máténak, hogy lehet, el kéne engedni… Most ez van, és lehet, hogy akkor már jó lesz a szitu, de az is lehet, hogy ugyanez lesz. Anyagilag sok embert megvisel ez az időszak. Abból indultam ki, hogy van 170 vendég a listán, a többségük vállalkozó, vagy olyan munkából él, akik most nem tudnak dolgozni. Nem akarom őket kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy menyasszonytánc, ajándék…” – mesélte Ada, akinek a döntése még nem végleges, egyelőre várnak, hogy miként alakulnak a dolgok.

Ada lemond az esküvőjéről, ha muszáj

Ada lemond az esküvőjéről, ha muszáj

Olvass még Adáról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top