Sztárok

Kopasz lett Hódi Pamela vőlegénye, a modell vágta le Tóth Bence haját

Hódi Pamela sosem gondolta volna, hogy ezt megteszik.

Mint ma kiderült, Hódi Pamela és Tóth Bence elhalasztják a nyár elejére tervezett esküvőjüket, hiszen nem tudják, hogyan alakul addig a járványügyi helyzet, és nem szeretnének kockáztatni. A karantén mindkettejük munkáját érinti: Bencének egyelőre nincsenek edzései, és Pamelának is kevesebb a munkája a kialakult helyzet miatt. Tegnap azzal ütötték el az időt, hogy hajat nyírtak. Méghozzá a focista kopaszodott meg, amit korábban sosem gondolt volna.

Ilyen volt: 

Ilyen lett:

View this post on Instagram

Na milyen lett?😍😍😍

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on

A vélemények megoszlanak. A kommentelők fele szerint így is nagyon helyes Bence, de akadnak olyanok is, akik szerint hosszabb hajjal sokkal jobban nézett ki. Hódi Pamela elárulta, azért volt erre szükség, mert a szerelme nagyon háklis a hajára, képes este elmenni fodrászhoz, csak hogy tökéletesen álljon. Mivel most a koronavírus miatt nincs fodrász, olyan megoldást kellett választani, ami tartós – ezért döntöttek úgy, hogy kopaszra vágják.

Olvass még Hódi Pameláról az nlc.-n:

Hódi Pamela és Bence (Fotó: Instagram)

Hódi Pamela és Bence (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top