Sztárok

Koronavírus: Hódi Pamelának is van véleménye, bölcsen szólt követőihez a modell

Ilyen, amikor az influenszerek jól használják a hírnevet.

Lassan egy hete tart Magyarországon a veszélyhelyzet a koronavírus miatt, a témában pedig már rengeteg híresség megnyilvánult. Sokan kérik a követőiket, hogy maradjanak otthon, ahogy a kormány kéri, de azért vannak olyan magyar sztárok is, akik nem használják ilyen bölcsen a hírnevüket. Hódi Pamela általában kiáll egy-egy ügy mellett, most azonban sokáig nem „ragadott tollat” a témában. A minap megtörtént – és milyen jól tette, hogy összeszedte a gondolatait. 

View this post on Instagram

Sziasztok! Szándékosan nem szerettem volna véleményt nyilvánítani a korona vírussal kapcsolatban, mert jelenleg a legkényesebb téma az egész világon! Viszont tudom, hogy sokatokat érdekel, hogy mi közszereplők, hogy állunk a kialakult helyzethez! Nos, szerintem egyáltalán nem menő vicces fotókat megosztani az interneten a vírussal kapcsolatban! Lehet, hogy amin Te nevetsz, más éppen sír…Vegyesek az érzéseim, egyik nap nagyon félek, másik nap lazábban fogom fel! De! Úgy gondolom, hogy sokszor átéltem már, hogy utólag voltam okos, és ez nagy hiba! Van erre egy mondás! Jobb félni, mint megijedni! Most egy ország nemzedékéért-gazdaságáért kell előre félnem, és nem csak a közvetlen környezetemben lévő emberek miatt! Nem érthet Mindenki egyet, Mindenkinek lehet véleménye, megérzése! Ezt elfogadjuk Mindannyian! Azonban kötelesek vagyunk elfogadni és betartani amit a kormány hoz rendeletbe! Legyünk tekintettel embertársainkra és bármennyire nehéz is lesz az elkövetkezendő pár hét/ hónap végig kell csinálnunk! Együtt!!! Egy dolgot ne felejtsetek el! A vírus nem válogat! Tartjuk Magunkat és betartjuk azt, amivel megelőzhetjük a még nagyobb bajt! Ez most a legfontosabb! Minket is megvisel anyagilag, lelkileg, a kilátástalanság mivel hogy tervezzünk, mennyi ideig tart …! 1848/49 es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója van! Sok sok évvel ezelőtt harcoltak és össze fogtak a Magyarok! Ma 2020.Március 15.-én az a feladatunk, hogy ugyanezt tegyük! Vigyázzunk egymásra❤️

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on

„Szándékosan nem szerettem volna véleményt nyilvánítani a koronavírussal kapcsolatban, mert jelenleg a legkényesebb téma az egész világon! Viszont tudom, hogy sokatokat érdekel, hogy mi közszereplők, hogy állunk a kialakult helyzethez! Nos, szerintem egyáltalán nem menő vicces fotókat megosztani az interneten a vírussal kapcsolatban! Lehet, hogy amin Te nevetsz, más éppen sír… Vegyesek az érzéseim, egyik nap nagyon félek, másik nap lazábban fogom fel! De! Úgy gondolom, hogy sokszor átéltem már, hogy utólag voltam okos, és ez nagy hiba! Van erre egy mondás! Jobb félni, mint megijedni! Most egy ország nemzedékéért-gazdaságáért kell előre félnem, és nem csak a közvetlen környezetemben lévő emberek miatt! Nem érthet Mindenki egyet, Mindenkinek lehet véleménye, megérzése! Ezt elfogadjuk Mindannyian! Azonban kötelesek vagyunk elfogadni és betartani amit a kormány hoz rendeletbe! Legyünk tekintettel embertársainkra és bármennyire nehéz is lesz az elkövetkezendő pár hét/ hónap végig kell csinálnunk! Együtt!!! Egy dolgot ne felejtsetek el! A vírus nem válogat! Tartjuk Magunkat és betartjuk azt, amivel megelőzhetjük a még nagyobb bajt!” – írja a közösségi oldalán Hódi Pamela, majd hozzátette, mindenkit megvisel lelkileg és anyagilag ez a helyzet, de ha felelősségteljesen viselkedünk, akkor minél hamarabb véget vethetünk ennek.

Hírességek és a koronavírus:

Hódi Pamela (Fotó: Instagram)

Hódi Pamela (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top