Sztárok

Love Island Zsófi teljesen más szőkén: akkor is nehezen ismernéd fel, ha a rajongója lennél

A Love Island győztese megmutatta, hogy nézne ki szőke hajjal. Zsófi követőinek nem igazán jött be a változás.

A Love Island fél éve ment a tévében, bár jelenleg fényévnyi távolságnak tűnik a múlt ősz. A játék női győztese, Németh Zsófi az RTL-es szereplése után sem tűnt el, és néha fotókkal szórakoztatja a több tízezernyi követőjét. Legutóbb például megmutatta magát szőkén, ez a többségnek nem nyerte el a tetszését. 

Először is mutatjuk, kiről van szó, ha nem ugrott még be: ő Zsófi a Love Island egyik adásában

A Love Island 2019 őszén ment az RTL Klubon, Zsófi volt az egyik szereplő

A Love Island 2019 őszén ment az RTL Klubon, Zsófi volt az egyik szereplő

Tíciánnal a játék elején összejöttek, és végül megnyerték a 20 milliós fődíjat, bár hamar kiderül, hogy a Love Island után már nem működött tovább a kapcsolatuk, még ma is mindkettőjüket kérdezik a közösségi oldalaikon arról, hányadán is állnak egymással. 

Zsófi és Tici a Love Island forgatásán (Fotó: RTL Klub / Love Island)

Zsófi és Tici a Love Island forgatásán (Fotó: RTL Klub / Love Island)

Ezzel azonban Zsófi már nem foglalkozik, többnyire magáról tesz fel képeket, ahol vagy az alakját, vagy a ruháját vagy éppen a sminkjét csodálhatja meg, aki kíváncsi rá. Legutóbb azt is megmutatta, hogy nézne ki szőkén, és megszavaztatta a követőivel, szerintük jól áll-e neki. A válaszadók döntő többsége leszavazta a változást. És te mit gondolsz? 

Néhány hír a több Love Island-szereplőről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top