Sztárok

Már nem találkozik egymással Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea

Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea egy darabig nem találkoznak egymással.

Zsidró Tamás, akárcsak kedvese, Várkonyi Andrea, önkéntes karanténba vonult, ezért most egyáltalán nem tudnak találkozni.

„Itthon vagyok Dominik fiammal kettesben, az üzletet is bezártuk, hisz felelősséggel tartozom a vendégeimért és a kollégáimért” – mondta Zsidró Tamás a Story magazinnak. Azt is elárulta, hogy Várkonyi Andreával most csak telefonon tartják a kapcsolatot, de sok közös tervük van a jövőre nézve.

Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea külön-külön vannak otthoni karanténban. Fotó: smagpix/ Nagy Zoltán

Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea külön-külön vannak otthoni karanténban. Fotó: smagpix/ Nagy Zoltán

„Andi is önkéntes karanténba vonult a lányával, de sokat beszélünk telefonon. Orvosként már az elején jól átlátta a helyzetet, engem is figyelmeztetett, hogy lassítsak, és ne menjek emberek közé. Nagyon jól elvagyunk így is. Korábban szóba került az összeköltözés, de a vírus most mindent felülírt. Legalábbis addig, amíg elül a baj. Érdekes szituáció, de most az a legfontosabb, hogy figyeljünk a saját és a környezetünkben élők egészségére” – mondta Zsidró Tamás, aki rejtvénnyel vallott szerelmet Várkonyi Andreának.

A teljes cikk a Story magazin legfrissebb lapszámában olvasható.

Nem találkozik egymással Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top