Sztárok

Ganxsta Zolee több közös képet is megosztott volt barátnőjével: „De szeretem ezt a nőt! Kár, hogy egyoldalú”

Ganxsta Zolee eléggé elkeseredett lehet.

Ganxsta Zoleet heteken át láthattuk a Nicsak, ki beszél? című műsorban a TV2-n, emellett pedig járta az országot a bandával. Mindkettő munkája egyik napról a másikra szűnt meg, amikor a kormány elrendelte a rendezvények törlését. Azóta a rapper is önkéntes karanténban van, a közösségi oldala pedig egyértelműen azt mutatja, hogy nagyon elkeseredett. Ganxsta ugyanis volt barátnőjéről posztolgat, és furcsa szövegeket ír hozzá.

„B*ssza meg de szeretem ezt a nőt. Kár hogy egyoldalú” – írja az Instagramján Ganxsta Zolee, ám nem ez volt az egyetlen közös kép, amit megosztott Nórával. 

Ganxsta Zolee és volt párja, Nóra

Ganxsta Zolee és volt párja, Nóra

És még egy közös fotó: 

View this post on Instagram

She is the one. #tihanyinóra

A post shared by a legyek ura (@zanazoltan) on

Úgy látszik, Zana Zoltánnak nem tesz jót a karantén, hiszen eddig legalább elfoglalta magát, most pedig van ideje azon gondolkodni, hogy mit rontott el volt barátnőjénél, és miért ment zátonyra a kapcsolatuk. A kommentek nagy részéből az jön le, hogy vissza szeretné szerezni, hiszen még mindig szereti, ám ez nem egyszerű, mert Nóra részéről már nem ugyanolyan az érzelmek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top