nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi és dr. Kőnig Róbert is szerepelnek a TV2 új doku-realityjében, a #maradjotthonban

Tóth Gabi és dr. Kőnig Róbert is szerepelnek a TV2 új doku-realityjében, a #maradjotthonban

Április 6-án indul a TV2 legújabb videónaplókra épülő doku-realityje, a #maradjotthon, ahol a celebek mellett meglepő nevekkel is találkozhatunk.

A műsort a résztvevők forgatják a saját kameráikkal, és a csatorna célja, hogy minél szélesebb spektrumban mutassák be a jelenlegi helyzetet. Ugyan néhány jól ismert celebbel is találkozhatunk majd, de a csatorna többet szeretne egy egyszerű sztáros realitynél. Ennek jegyében kap például kamerát dr. Kőnig Róbert, a Gyereksuttogóként ismert orvos, és a János kórház ügyeletéről forgatja majd videónaplóit. Dr. Kiss Csaba kótaji háziorvos egy egész más szeletét mutatja be a hazai egészségügynek, Keve Márton séf pedig azért igazán izgalmas, mert önkéntesként kezdett el főzni az egészségügyi dolgozóknak.

Tóth Gabi A Dal 2017 döntőjében (MTI fotó: Illyés Tibor)

Tóth Gabi A Dal 2017 döntőjében (Fotó: MTI / Illyés Tibor)

A zenész Linczényi Márk sorsa most azért különösen érdekes, mert párjával épp babát várnak, és aggódnak, hogyan alakul majd a szülés ebben a helyzetben. Bepillantást nyerhetünk majd Tóth Gabi és Krausz Gábor családi életébe, és azt is láthatjuk, hogy Szabó Simon miként éli a mindennapjait a karanténban. A #maradjotthon hétköznaponként 19:30-kor látható a TV2 műsorán.

nlc.kapcsolódó

A TV2 #maradjotthon címmel indít karanténműsort

Tóth Gabi is megszólalt a koronavírussal kapcsolatban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top