Sztárok

MC Hawer felélte a tartalékait, szerelmével együtt költözni kényszerül a mulatós

MC Hawer elkeseredetten nyilatkozott.

MC Hawer kapcsolata tele van hullámvölgyekkel, többször szakítottak már fiatal szerelmével, ám úgy tűnik, most ismét jól megvannak. A mulatós zenész azonban nehéz helyzetbe került, hiszen a rendezvények eltörlésével megszűnt a bevételi forrása, és mindössze egy hónap alatt felélte a tartalékait. Most ott tart, hogy Borsodba kell költöznie az anyósához Fannival.

View this post on Instagram

😍😍😍

A post shared by MC Hawer (@mchawer) on

„Szomorú, hogy most milliók esnek el a munkáiktól és a bevételeiktől. Előadóként az elsők között voltunk, akiknek megszűnt egy pillanat alatt a munkájuk. Nekem nincs vállalkozásom, a fellépésekből tartottam el magam, az elmúlt egy hónap alatt feléltem a tartalékaimat – mesélte MC Hawer az AC Newsnak. – A párom szülei ajánlották föl, ha minden kötél szakad, akkor költözzünk le Borsodba hozzájuk. Ott van étel, el tudunk lenni, sőt van egy élelmiszerboltjuk, ahol Fanni tudna dolgozni, én pedig a háttérmunkából, az árubeszerzésből venném ki a részem. Ezen gondolkodunk, csak így hirtelen feladni a budapesti lakhatást és leköltözni nem könnyű. Nem tudjuk, hogy meddig tart ez az egész. Nehéz lenne visszailleszkedni a fővárosi életbe, így bonyolult a helyzet. Hezitálunk, mi lenne a legjobb döntés.” 

Olvass még MC Hawerről az nlc.-n:

MC Hawer és Fanni

MC Hawer és Fanni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top