Sztárok

MC Hawer engedett a kísértésnek, régi szerelmével utazott Ciprusra

Nem bírta sokáig Fanni nélkül MC Hawer, aki szerelmes fotókkal szórta tele a közösségi oldalát, és ennek most sokan örülnek.

Olyan gyorsan történnek az események, hogy MC Hawer magánéletét most itt sebtében összegezzük: 

  • tavaly szeptember elején kiderült, hogy MC Hawer öt év után újra szerelmes, mégpedig egy nála 33 évvel fiatalabb rajongójába
  • Augusztus 20-án a magát egyszerűen csak a modern mulatós popzene megteremtőjének nevező zenész a közösségi oldalán egy hosszú, szomorú posztban jelentette be, hogy ő és Fanni szakítottak:
  • aztán néhány nappal később kiderült az ok is, nevezetesen, hogy MC Hawert agyonnyomta a ragaszkodásával a párja„Fél évvel az összeköltözésünk után már csak a mosdóban lehettem egyedül. Mindenhová követett, és mindenbe belekötött. A kis veszekedések megnőttek.”
  • szeptember másodikán újra együtt volt a pár, közösen jelentkeztek be a zenész Facebook-oldalán, hogy csodák csodája, de nem bírták egymás nélkül
  • most pedig négy napot a ciprusi tengerparton romantikáztak

Tavaly is gyorsan haladt a kapcsolat, már akkor is csak kapkodták a fejüket a rajongók, hogy „nini, szerelmes a zenész”, aztán  „hoppá, eljegyezte a fiatal párját”, és már a gyerekvállalásról beszélnek. Szóval most sem tudni, hogy a rövidke külön töltött idő után mi várható, de az a lényeg, hogy a mostani szerelmes képeken boldognak tűnik a pár. 

Íme néhány kép Fanni és MC Hawer utazásáról: 

Megnézem
Összes kép (7)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top