nlc.hu
Sztárok

Érzéseiről vallott MC Hawer

„Megtaposták a lelkemet, összetörték a szívemet” – őszintén vallott érzéseiről MC Hawer

Az énekes most úgy érzi, egy ideig egyedül kell maradnia.

Koczka Géza, azaz MC Hawer általában nyíltan beszél a szerelmi életéről és az érzelmeiről, ahogyan azt most is tette. 

MC Hawer

MC Hawer (Fotó: Facebook)

A mulatós sztár sokáig volt egy se veled, se nélküled párkapcsolatban, és amikor annak vége lett, hamar rátalált a szerelem. Olyan gyorsan összehabarodott új kedvesével, hogy semmivel sem vártak túl sokáig. Összeköltöztek, majd a lánykérés is megtörtént. Májusban viszont kialudt a láng, és Géza ismét egyedül maradt, ami megviselte őt lelkileg. 

Az énekesnek általában jóval fiatalabb barátnői voltak, de pár hete elmondta, már megváltozott az elképzelése a Nagy Ő-t illetően, és maximum 10 évvel fiatalabb hölgyekkel ismerkedne. 

Most Facebook-oldalára tett ki egy nagyon őszinte posztot, amiben leírta, jelenleg hogyan érzi magát. 

Az elmúlt hónapjaim párkapcsolati válságról és szakítás utáni depresszív hangulatról szólt. Kínos ez a helyzet, amikor színpadra kell állni és bulit csinálni. Ez a hivatásom. Csak a színfalak mögött élhetem meg a fájdalmakat… Megtaposták a lelkemet, összetörték a szívemet. De ebből is felálltam, megyek tovább… Ezt csak azért írtam le, mert sokan azt gondolják, minden mocskolódás lepattan rólam. Pedig nem. Érzékeny vagyok. Talán ezért is véreznek el a párkapcsolataim… A nőknek férfi kell, nem pedig ilyen. Azt gondolom, most egy jó ideig egyedül fogom járni az utam. Igyekszem megtalálni a boldogságot másban. Nem adom fel. Nem olyan fából faragtak…” – írta a bejegyzésben MC Hawer. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top