Sztárok

Először mutatta meg a kisfiát Homonnay Zsolt

A színész szerint derűsebb másodgenerációs apának lenni.

Féléves lett Homonnay Zsolt és második felesége, Földesi Anita közös gyereke, akit először a Story magazinban mutattak meg. A színész 48 évesen lett harmadszor is apa, de azt mondja, könnyebb és felszabadultabb ebben a korban babázni. Párjának, Anitának szintén van egy kiskamasz fia. Egy éve még reménykedtek abban, hogy talán lányuk lesz, de cseppet sem bánják, hogy nem az lett.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Volt ugyan félelem a színészben, hogy majd’ 16 évvel nagyobbik fia születése után újra babázni fog, de mint mondja, a szeretet és az odafigyelés az, amiben az ember kispapaként, legyen bármilyen korban, nem változik. Botondot a házaspár az élet hirtelen jött ajándékának tartja.

 „Derűsebb másodgenerációs apának lenni, elsősorban pszichésen az, bátrabb az ember, nyugodtabb, türelmesebb is, nincs olyan pánik, mint az elsőnél volt, amikor nem tudtuk, miért sír, aggódtunk, jól fogjuk-e meg” – vallotta be Homonnay Zsolt.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Először mutatta meg a kisfiát Homonnay Zsolt

Olvass még Homonnay Zsoltról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top