Sztárok

Wolf Kati rövid hajjal teljesen más: „Már nem tudnám elképzelni, hogy ilyen mini legyen…”

Wolf Kati jókat nevetett a régi fotókon.

Az önkéntes karantén alatt sok olyan otthoni foglalatosságra van időnk, amire a hétköznapokban alig szánunk, így például a régi könyvek és fotók szortírozására is sor kerülhet. Úgy látszik, Wolf Kati is elővette a régi képeit, és nem volt rest mutatni párat a követőknek. Az énekesnőt a 2010-es X-Faktorban ismertük meg, ám nem az volt az első szereplése, azelőtt is többször állt színpadon. Ezekből az időkből mutatott képet, az azonban sokkoló, hogy mennyire másképp nézett ki rövid hajjal.

„Amikor én még kissrác voltam…  Előkeverednek régi fotók, jaj de jókat rötyögünk… Nagyon sokat volt nagyon rövid hajam, felnyírt, sárga, lila, rosszul sikerült narancssárga (ezekről nincs szerencsére dokumentáció), a rövid hajat én imádtam, de már nem tudnám elképzelni, hogy ilyen mini legyen… Uuuh, pedig milyen kényelmes volt, nem mentek el nettó órák az életemből hajmosással/szárítással/pakolással/ápolással/bizergálással stb” – írja a közösségi oldalán Wolf Kati. 

És ahogy megismertük:

Wolf Kati (Fotó: Instagram)

Wolf Kati (Fotó: Instagram)

Olvass még Wolf Katiról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top