Sztárok

Sosem hallott titkokat árult el a magánéletéről Havas Henrik

Kevéssé ismerhető oldaláról mutatkozott be a 70 éves újságíró–műsorvezető.

A híresen megosztó személyiségű Havas Henrik megkapó őszinteséggel mesélt magáról és a családjáról a legfrissebb BEST magazinban

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Fiatalon nősült, a feleségét mindig úgy emlegeti, Havasné, de szinte soha nem látni őt. „Amikor a Horn-kormány idején államtitkár lettem, az eskütételre eljött velem a feleségem is, akkor lefotózták, egyébként 50 éve vagyunk együtt. Amikor összeismerkedtünk, nagyon fiatalok voltunk, óriási szerelem volt köztünk, ez az alapja a házasságunknak. Aztán megöregedtünk, legalábbis én, és azóta teljesen kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. (…) Egy biztos, Havasné olyan életet élhet mellettem, mint kevés feleség a férje oldalán, nem anyagiakról beszélek, inkább hangulatról. A mai napig sokat nevetünk” – vallotta be a zaklatással vádolt Havas.

A BEST magazinnak adott interjúban a gyerekeiről és az unokáiról is mesélt. Mint mondja, a lánya Spanyolországban él a két gyerekével, Zsófival és Petivel, a fiának azonban nem könnyű: „35 éves volt a felesége, amikor meghalt, ott maradt a két kislányuk félárván, ők az anyai nagyszülőkhöz kerültek” – árulta el a rákból felgyógyult tévés.

Bővebben a BEST magazin legfrissebb számában!

Sosem hallott titkokat árult el a magánéletéről Havas Henrik

Olvass még Havas Henrikről az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top