Sztárok

Wossala Rozina karanténba vonult: „egy filmbe illő kálvária, ami történt”

Wossala Rozina több hetet töltött Dél-Amerikában. A koronavírus-járvány miatt most két hétre elzárta magát az otthonában.

Vasárnap tért vissza Magyarországra Wossala Rozina, aki ígérete szerint hamarosan beszámol kalandos hazaútjáról. A műsorvezető, szakács az Instagram-sztorijában mesélt róla, hogy az elmúlt néhány hetet Peruban töltötte. Rozina azt mondta, hogy „egy filmbe illő kálvária”, ami vele történt. Kánya Kata lányának három hetet kellett karanténban töltenie Dél-Amerikában.

Wossala Rozina néhány részletet már elárult a hazaútjáról. Kiderült, hogy Chiléből repült Frankfurtba, majd onnan vasárnap Bécsbe. A bécsi repülőtéren szinte alig volt ember. Három órát töltött az osztrák fővárosban, majd vonattal jött haza Budapestre.

A műsorvezető nem koronavírus-fertőzött, de miután több külföldi országban tartózkodott, ezért kéthetes karanténba kellett vonulnia. A sztorijában erről is posztolt egy fotót:

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Még több érdekes cikk Wossala Rozináról:

Címlapfotó: Wossala Rozina Hivatalos Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top