Sztárok

Wossala Rozina otthagyja az RTL Reggelit

Ma reggel jelentette be Wossala Rozina, hogy távozik az RTL Klub Reggelijéből. Elmesélte nekünk, miért döntött így. Tavaly áprilisban csatlakozott az RTL Klub Reggelijéhez.

Tavaly áprilisban csatlakozott az RTL Klub Reggeli című műsorához Wossala Rozina, kihívásnak fogta fel a felkérést. Bár a Celeb vagyok, ments ki innen! jó lehetőség volt, hogy a nézők ne csak a szigorú zsűritagot lássák benne, Rozina szerette volna megmutatni, milyen ember is ő valójában, mert a Reggeliben lazábban, kötetlenebbül beszélgethetett. 

„Nagy megtiszteltetés és felelősség ez a feladat. Remélem, sikerül minden reggel jó kedvvel ébreszteni majd az országot” – mondta akkor Rozina, akit a nézők nagyon megszerettek. Ma reggel viszont kiderült, hogy otthagyja a Reggelit. Az nlc-nek mesélt arról, miért döntött a távozás mellett. 

„Nehéz volt meghozni ezt a döntést, de szükséges. Már az elején úgy vállaltam el a műsorvezetést, hogy csinálom, ameddig bírom; és eddig bírtam. Hiszen egy jó kocsmáros inkább hajnali 3 óra 30-kor fekszik, nem pedig akkor kel.”

Csak hálával és szeretettel beszél az RTL stábjáról, akik lehetőséget adtak neki arra, hogy a vendéglátástól, a gasztronómiától ilyen távol eső területen is kipróbálja magát.

Wossala Rozinától búcsúzott az RTL Klub Reggeli stábja

„Kicsit exhibicionista vagyok, mit tagadjam? Jólesett a szereplés, de nekem a vendéglátás a szakmám, ebbe születtem bele. Már fiatalon is tudtam, hogy ez érdekel, és legyen szó munkáról vagy magánéletről, én akkor is a gasztronómiával akarok foglalkozni – és most erre koncentrálok majd.”

A tévézésnek nem fordít hátat, a Profi a konyhában című műsorát folytatja, és Bochkor műsorában továbbra is szerepel, de ahogy Rozina fogalmaz, mostantól szeretne jobban együtt lüktetni az éttermével.

Wossala Rozina Bochkor Gábor műsorában (Fotó: Instagram/Wossala Rozina)

„Szeptember mindig nagyon sűrű a vendéglátásban, és egyben a megújulás ideje is, én pedig már most tudom, mit csinálok a következő fél évben. Az étterem mellett utazni fogok, és ezekről az utazásokról rengeteg ötletet hozok majd haza. Tudod, vannak emberek, akik járják a világot, aztán beülnek enni ott, ahol megéheztek, de én nem ilyen vagyok. Gasztroturistának tartom magam, már most tudom, hol eszem majd, hónapokkal előre lefoglalom az asztalt is. A világ top 10 étterméből négyet látogatok meg az utazások során, amire borzasztóan készülök, talán Kanadát várom a leginkább.”

Rozina nem tartja kizártnak, hogy egy-egy alkalomra visszatérjen a Reggelibe, de állandóra már nem vállalná újra. Habár most nem a tévézés az első, az sincs kizárva, hogy újra láthatjuk valamelyik műsorban. „Akármire nem mondanék igent, de ha olyan műsor lenne, amiben szívesen megmutatnám magamat, akkor örömmel vállalnám.”

Wossala Rozina tortát is kapott búcsúzóul

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top