Sztárok

Az Apatigris főszereplője, Michl Juli: „Meg akarom őket ölelni, de majd újra eljön ennek is az ideje”

A karanténidőszak Michl Julit is megviseli, de próbálja kreatívan eltölteni.

A koronavírus hatása és következménye legelőször a színpadi embereket érintette, hiszen a rendezvényeket tiltotta be elsőként a kormány. A színészek, zenészek és a háttérben dolgozók nehéz helyzetbe kerültek, a bizonytalanság pedig az legrosszabb az egészben. Mégis, mindenki próbál pozitívan hozzáállni, többek között az április 12-én startoló Apatigris egyik főszereplője, Michl Juli is.

„Természetesen megvisel ez az időszak, mint mindenkit. De nem pánikolok, nincsenek eltúlzott félelmeim. Hiszen az csak hátráltatna. Eldöntöttem, hogy kihasználom ezt az időszakot. Most mindent meg tudok csinálni, be tudok fejezni, ki tudok próbálni, amit halogattam. Persze szigorúan itthon. Ezt betartom. Csak akkor megyek el, ha nagyon fontos. Akkor is maszkban és kesztyűben. Ez a minimum, amivel én segíthetem a járvány terjedésének lassulását” – kezdte az nlc-nek a fiatal színésznő. 

Elárulta, elfoglalja magát, olyan dolgokat csinál, amelyekre a munkája miatt nem jut idő. „Rengeteg mindent csinálok. A ház átrendezésétől kezdve, a tavaszi nagytakarításon át, a kertészkedés, a palántanevelés, az olvasás, a film, sorozatnézés, az edzés, a zenélés, a főzés, a festés az, ami mind lefoglal.
Illetve újdonságokat is elkezdtem, például horgolni tanulok, újra nekiálltam a spanyol nyelvtanulásnak és meditálok is minden nap – mondja Michl Juli, akinek sok terve füstbe ment a kialakult helyzet miatt. – Sok szakmai program volt, amiket már nagyon vártam, de igen, emellett volt utazás is. Elfogadtam, hogy most ez van. Minden be lesz pótolva, ha majd elmúlik ez az egész.

Michl Juli lázadó kamaszt játszik az Apatigrisben (Fotó: RTL Klub)

Michl Juli lázadó kamaszt játszik az Apatigrisben (Fotó: RTL Klub)

A hosszú „szabadságot” a párjával tölti, és azt is elárulta, hogy mi lesz az első dolga, ha véget ér a karanténidőszak. „Szervezek egy óriási kerti partit, ahol ott lesznek a barátaim és a családom. Megünnepeljük azokat a születésnapokat, amiket csak szűken lehet most a karantén miatt, és megkóstoljuk a veteményesem zöldségeit, gyümölcseit. Alig várom, hogy lássam azokat az embereket, akiket most nem lehet. A barátommal töltöm a karantént, ami végül is a legjobb dolog ebben az egészben, viszont a családom és a barátaim nagyon hiányoznak. De tényleg rettenetesen. Videochatelünk, amikor tudunk, de az nem elég. Én jól meg akarom őket ölelni, de majd újra eljön ennek is az ideje” – meséli a színésznő.

Olvass még Michl Juliról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top