Sztárok

Apatigris: Rujder Vivien aggódott, hogy nem hasonlít a sorozatbéli családjára

Rujder Vivennek eleinte problémát okozott, hogy bár az Apatigris című RTL sorozatban egy családot játszanak, nem érezte úgy, hogy hasonlítana a sorozatbéli apjára és testvéreire. Ám Scherer Péter, azaz Pepe mindent megtett azért, hogy ez ne zavarja a színésznőt.

„Nagyon sokat nevettem a forgatás elején azon, hogy az emberek biztos azt fogják gondolni, hogy engem a postás hozott, mert annyira nem hasonlítok a sorozatbéli apámra vagy a testvéreimre. Az egyetlen mentsváram az anyukámat játszó Für Anikó volt, mert rá azért valamennyire hasonlítok” – meséli az nlc.-nek nevetve a sorozatban a család legidősebb lányát, Vivient alakító Rujder Vivien, hozzátéve, hogy eleinte tényleg zavarta egy kicsit a dolog. „A tesóimat játszó lányok kétszer elférnének rajtam, olyan kis törékenyek”meséli Michl Julirólés Schmidt Sáráról. Pepe azonban mindig azzal nyugtatta őt, hogy az egyik lánya ugyanolyan magas, mint ő, szőke és kék szemű, a másik meg olyan kicsi, mint Michl Juli, ráadásul barna és barna szemű, szóval felesleges ezen aggódnia. Vicces pillanatokat hozott az is, amikor régi családi fotókat kellett bevinniük, hogy aztán azokat Photoshoppal átalakítsák a sorozatbéli családjukra.

Apatigris (Fotó RTL Klub)

Apatigris (Fotó RTL Klub)

„Én egy olyan fotót küldtem, amin édesapámmal egy nyaraláson az úszómedencében vagyunk, és a hátán csimpaszkodom. Majd a kellékosztály kicserélte apu fejét Pepéére. A sorozatban úszómester a szakmája, telitalálat volt az a kép”.

A karaktere nemcsak azért volt szimpatikus számára, mert az eddigi szerepei közül ez hasonlított a leginkább önmagára (Vivien azt meséli, hogy a pletyka szerint a forgatókönyvíró Köbli Norbert az ő valós személyiségéből inspirálódott, mivel a Szász Attila-filmek castingjairól már régóta ismerték egymást), hanem azért is, mert egy érdekes kettősség tette számára izgalmassá. Bár a sorozatbéli Vivi borzasztóan haragszik az anyjára azért, mert évekkel ezelőtt elhagyta őket, és elköltözött Belgiumba, közben pont ő az, aki a leginkább hasonlít az anyjára. „Legidősebb leányzóként én vagyok az anyatigris, ha lehet ilyet mondani.”

A sorozatot nagyjából két hónap leforgása alatt forgatták, ebből Vivien több mint harminc napot. „Volt egy-két nap, amikor volt egy kis csúszás, de innen szép nyerni” – mondja nevetve. A forgatás jó hangulatához rengeteget hozzátett, hogy a partnere Scherer Péter, vagyis Pepe volt, aki Vivien szerint nagyon sokat beszél, de csupa hasznosat.

„Előfordult, hogy azért nem tudtuk elkezdeni a felvételt, mert nála beakadt a play gomb a fejében egy gondolat kapcsán, és ilyenkor képtelen megállni, végig kell mondania, mi pedig természetesen végig akartuk őt hallgatni. Emellett nagyon kíváncsi is. Mindig kijött velünk az udvarra a csajokhoz, amikor a családi házban forgattunk, kérdezte, hogy vagyunk, mit csinálunk ez után… Rengeteget kérdez. Nagyon megszerettem.”

A sorozatról pedig a következő a színésznő véleménye: „Teli van vicces és iszonyú szarkasztikus pillanatokkal arról, hogy ez a kis család hogyan él együtt, és sokat lehet kacagni Pepén is, ahogy csajozgat.”

Rujder Vivi (Fotó: RTL Klub)

Rujder Vivi (Fotó: RTL Klub)

Az Apatigris első része már látható az RTL Most+-on, vasárnap (április 12) este pedig megnézhető az RTL Klub műsorán.

nlc.kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top