Sztárok

87 éves lett Jean-Paul Belmondo – így fest most a francia színész

Jean-Paul Belmondo szerethető volt még a rossz filmjeiben is. Hihetetlen, de a francia színésznek ma van a 87. születésnapja.

Jean-Paul Belmondo hazánkban is az egyik legkedveltebb francia színész volt, olyan kultikus filmekben szerepelt, mint a Szabadlábon Velencében, a A profi vagy a Kifulladásig. Szinte hihetetlen, de Belmondo ma ünnepli a 87. születésnapját. 

Jean-Paul Belmondo (Fotó: Gettyimages)

Jean-Paul Belmondo (Fotó: Gettyimages)

A francia színész fiatalon kaszkadőr nélkül hajtotta végre a legveszélyesebb akciókat, de már hosszú ideje nyugdíjas éveit tölti. Utoljára 2008-ban szerepelt, az Egy ember és a kutyája című filmben.

Ez például egy jelenet a Kellemes húsvéti ünnepeket című filmjéből: 

Jean-Paul Belmondónak számos nőügye volt, mégis botrányoktól mentes az élete. Kétszer volt házas, első feleségétől három gyereke született: Patricia, Florence és az autóversenyzővé vált Paul. Második feleségétől egy lánya, Stella született 2003-ban.

Jean-Paul Belmondo idei születésnapját valószínűleg szűk családi körben,vagy egyedül ünnepli a koronavírus-járvány miatt. A francia színész februárban még boldogan borozgatott a barátaival.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top