Sztárok

Király Linda aggódik New Yorkban élő testvéréért: „Teljes izolációban élnek, maguk és persze a pici miatt”

Király Linda mindennap beszél Bennel, de így is félti.

Király Viktor ikertestvére Amerikában, méghozzá New Yorkban él a családjával: feleségével és fiával, Kai-jal. Király Ben a koronavírus tengerentúli gócpontjában van, ráadásul különösen veszélyeztetett, hiszen korábban rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála. A nővére nagyon félti, ezért minden nap beszélnek telefonon – erről mesélt most Király Linda.

„Teljes izolációban élnek, maguk és persze a pici miatt. Szerencsére Kai, az unokaöcsém ebből nem érzékel sokat, sőt élvezi, hogy állandóan otthon vannak, játszanak vele a szülei, egy percig sem hagyják, hogy unatkozzon. A múltkor Ben alufóliába tekerte magát, és robottánccal szórakoztatta a kicsit. A félelem ellenére igyekszünk jókedvűek maradni, én mindennap hívom őket, tartjuk egymásban a lelket. Tudom, hogy nagyon sokáig, hosszú hónapig még nem tudjuk egymást megölelni, ami borzasztó érzés. Virtuális nagynéniként próbálom a legjobbat nyújtani, Kai imád énekelni: ha annyit énekelek neki a videón, hogy Mamma, akkor ő rögtön elkezd óóózni, a Queen Bohém rapszódia című dalát imitálva. Legutóbb, a Madárka, madárka című népdalt tanultuk meg együtt, szinte már kívülről fújja” – mesélte a Borsnak az énekesnő, aki a kihalt városról is szót ejtett. 

„(…)Legutóbb a Facetime-ot kapcsolta be, és mutatta meg a kocsiból, mennyire kihalt Manhattan. A világ egyik legforgalmasabb helye teljesen üres, szerintem még egy film kedvéért sem tudták volna ennyire lezárni. Ijesztő így látni azt a nyüzsgő várost, miközben a helyiekről tudom, hogy elfogta őket a félelem” – részletezte Linda.

Olvass még Király Lindáról az nlc.-n:

Király Linda (Fotó: Instagram)

Király Linda (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top